2 juni 2015Vrijdag & Sandifort spelen Löyly (reprise)

‘Een anderhalf uur durend bombardement op de lachspieren’ ★★★★★

Alleskunners Remko Vrijdag en Martine Sandifort hebben de lach aan hun kont hangen. In hun tweede cabaretprogramma Löyly krijgt het publiek een veelheid aan gemankeerde en absurde types over zich heen gestort. Löyly ging in december 2014 in première en kreeg het maximum aantal sterren van Theaterkrant.nl. Bekijk de speellijst op www.hekwerk.nl en reserveer uw kaarten bij het theater van uw keuze.

'Het is een anderhalf uur durend bombardement op de lachspieren. Die zijn niet meer in toom te houden, je gaat voor de bijl.’ THEATERKRANT ★★★★★

In een moordend tempo laten Vrijdag & Sandifort u in al hun virtuositeit weer lachen, ontroeren en verbazen. Maar... Löyly gaat verder. Het cabaretkoppel gaat met de billen bloot. Op zoek naar contact. Echt contact. Een intense ervaring. Met zichzelf, met elkaar en met u. Löyly gaat dwars door elk taboe heen, is rauw, schaamteloos en stomend heet cabaret vanuit de onderbuik. Een sensatie voor lichaam en geest. Dus: maskers af, kleren uit en maar zien wat er gebeurt. 

‘Strakke show van alleskunners (…) De theatermakers barsten van energie. Ze doen duidelijk allebei waar ze goed in zijn, daarmee leveren Sandifort en Vrijdag met Löyly een tweede zeer geslaagde show af.’ DE TELEGRAAF ★★★★

Martine Sandifort nam deel aan het tiende seizoen van het spelprogramma Wie Is De Mol en is terug op televisie met De Dokter Corrie Show. Remko Vrijdag gooide hoge ogen met zijn persiflages in de rapbattles van het VARA nieuwsprogramma Cojones.

Contactpersoon

Voor interviews, beeldmateriaal, perskaarten of meer informatie graag contact opnemen met: