30 november 2017Veldhuis & Kemper op tournee met 'Geloof ons nou maar'

Theatertournee tot en met juni 2018

Na een seizoen vol soloprojecten, staan Remco Veldhuis en Richard Kemper weer samen in het theater. Het cabaretduo toert door het hele land met de nieuwe cabaretvoorstelling Geloof ons nou maar.

Het Algemeen Dagblad beoordeelde het programma maar liefst 5 sterren en schreef: 'Dat de cabaretiers meer dan ooit zichzelf zijn, maakt deze voorstelling tot een van hun beste van de afgelopen vijftien jaar.'

Het duo schuimde de afgelopen jaren de Nederlandse theaters af met acht voorstellingen. Logisch dus dat ze het na 15 jaar tijd vonden voor een verfrissende pauze. Even los van elkaar. Nou ja even, pas een dik jaar later staken ze de koppen weer bij elkaar voor een nieuw programma. Onderwerpen genoeg zou je zeggen want de wereld staat in brand. 

Maar zoals altijd als ze elkaar even niet hebben gezien gingen ze eerst bijpraten. En nog meer bijpraten. En nog meer… En voor ze het wisten was dat bijpraten de basis voor hun negende programma ‘Geloof ons nou maar’. Zonder twijfel de meest persoonlijke voorstelling die ze tot nu toe maakten. Confronterend, heel grappig en verrassend ontroerend… Geloof ons nou maar.

CREDITS 
tekst Remco Veldhuis, Richard Kemper & Geert Lageveen
muziek Remco Veldhuis, Richard Kemper 
regie Geert Lageveen
decorontwerp Ellen Windhorst
lichtontwerp Uri Rapaport
foto Mart Boudestein

Noot voor de redactie: Het cabaretduo Veldhuis & Kemper is vanaf dit seizoen aangesloten bij Hekwerk Theaterproducties. 'Geloof ons nou maar' is het eerste programma bij het nieuwe impresariaat. 

Contactpersoon

Voor interviews, beeldmateriaal, perskaarten of meer informatie graag contact opnemen met: