4 juni 2015Schudden speelt HENK (reprise)

‘Levensgrote kijkdoos met wonderbaarlijke taferelen’ Schudden op tournee van 18 september 2015 t/m 5 maart 2016.

De vindingrijke mannen van Schudden spelen vanaf september de reprise van de ontroerende theatervoorstelling HENK. Liefhebbers van fysiek theater mogen het scherpe en fantasievolle samenspel van Emiel de Jong en Noël van Santen niet missen. Schudden fileert het leven van Henk op filmische wijze. Een mooie en grappige voorstelling die onder je huid gaat zitten; uiteindelijk zijn we allemaal een beetje Henk.

Henk gaat iedere dag plichtsgetrouw naar zijn werk, nadat hij plichtsgetrouw naar de klaagzang van zijn buurman heeft geluisterd en hij vrouwsgetrouw samen met zijn Els het bed heeft opgemaakt. Henks leven kent vele rustige dagen, maar ook vele onrustige nachten. Zijn nachtmerries en angsten sluipen zijn alledaagsheid binnen. Zijn verlangens dringen zich aan hem op. Waar komen ze vandaan? En belangrijker: waar brengen ze hem? Wat moet je doen als je burgermansbestaan verandert in drijfzand?

‘Levensgrote kijkdoos met wonderbaarlijke taferelen’ HET PAROOL ★★★★
‘Weer een pareltje van Schudden’ THEATERKRANT ★★★★
‘Een genre-overstijgend programma dat raakvlakken heeft met het werk van filmmakers als de gebroeders Coen en Charlie Kaufman.’ 8WEEKLY ★★★★

Contactpersoon

Voor interviews, beeldmateriaal, perskaarten of meer informatie graag contact opnemen met: