4 december 2015Ronald Goedemondt speelt nieuw programma Geen sprake van

Try-outs vanaf 3 maart 2016.

In zijn zesde soloprogramma neemt Ronald Goedemondt het publiek opnieuw mee in zijn hoogstpersoonlijke belevingswereld. Na de triomftocht van zijn laatste voorstelling De R van Ronald, kunt u weer rekenen op briljante grappen over de meest alledaagse situaties. Kijk voor de speellijst van de uitverkochte tournee op: hekwerk.nl/agenda/ronald-goedemondt

Goedemondt werd in 1999 lid van de Comedytrain en probeert nog regelmatig nieuw materiaal uit op het podium van Toomler. Nadat hij In 2003 op Camaretten zowel de jury- als de publieksprijs won ging het hard. Een jaar later trok hij de theaters in mijn zijn eerste soloprogramma Spek. Van 2006 tot 2008 speelde Goedemondt Ze Bestaan Echt. En dat jaar begon hij aan een ware triomftocht met zijn derde show Dedication. Het leverde Goedemondt een nominatie voor de Poelifinario op: ‘Alledaagse logica is niet aan hem besteed. Hij springt van de hak op de tak en hij gunt ons een prachtig kijkje in zijn hoofd, waarin het voortdurend spitsuur is en waarin briljante grapjes ontstaan’, aldus de jury. In zijn laatste programma De R van Ronald draaide het om de tegenpolen vrijheid en veiligheid. De NRC en de Volkskrant deelden het maximaal aantal sterren uit:

‘Blitzkrieg-cabaret’ ★★★★★ DE VOLKSKRANT
‘Superieur, scherp entertainment’ ★★★★★ NRC HANDELSBLAD

Momenteel is Goedemondt op maandagavond te zien in het tweede seizoen van het sketchprogramma Sluipschutters (BNN-VARA).

Contactpersoon

Voor interviews, beeldmateriaal, perskaarten of meer informatie graag contact opnemen met: