1 februari 2018Nieuw: De Formule 1 Show met Olav Mol & Jack Plooij

19 feb t/m 23 nov 2018

Veel Nederlandse Formule 1-fans kunnen zich geen wedstrijd voorstellen zonder het karakteristieke commentaar van Olav Mol. In de gloednieuwe Formule 1 Show vertelt Mol samen met pitreporter Jack Plooij je álles over de hoogste klasse in de autosport. De show is tijdens het raceseizoen te zien in ruim twintig theaters. Klik hier voor de speellijst.

Formule 1 is in populariteit de snelst groeiende sport van Nederland geworden. En dat mede dankzij Max Verstappen die in 2016 als eerste Nederlander een Grand Prix won.  Olav Mol (55) geeft al sinds 1991 commentaar bij de GP's voor NOS, RTL, SBS, Sport 1 en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Verslaggever Jack Plooij (56) verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs. Nu staan ze voor het eerst in het theater om hun passie te delen. "We trakteren niet alleen op details uit de wereld van Formule 1, maar ook op anekdotes zoals het eerste interview met Michael Schumacher en de geheimen van de rijders” aldus de mannen.

Voor de locaties in februari en maart is de kaartverkoop op donderdag 1 februari gestart. Voor de andere shows start de verkoop op 3 april.

'Olav Mol en Jack Plooij brengen Formule 1 naar de schouwburg'
Algemeen Dagblad 6 februari 2018


Contactpersoon

Voor interviews, beeldmateriaal, perskaarten of meer informatie graag contact opnemen met: