9 december 2014Laatste kans: Kasper van Kooten speelt nog 10x Karakters

Kasper vertelt het verhaal van een losgeslagen goeroe die BN-ers behandelt in zijn villa in Zuid-Frankrijk. Een uiterst humoristische vertelling met rake typeringen, wervelende fysiek en unieke Franstalige chansons. Karakters is de tweede cabaroman van Kasper van Kooten; een cabaretvoorstelling op basis van een roman. ‘Voor zoveel creativiteit kun je alleen maar een diepe buiging maken’ schreef de Volkskrant en beloonde de voorstelling met vijf sterren.

Van Kooten is niet voor een gat te vangen en creëert een beeldende, levendige vertelling waarin hij acteert, charmeert, zingt en zijn fantasie de vrije loop laat’ DE TELEGRAAF

Kasper van Kooten (1971) is opgeleid aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam en is acteur, cabaretier, zanger en schrijver. Televisiebekendheid geniet hij vooral door series als All Stars, Toscane, Willem Wever, Wat Als (waar hij ook scripts voor bewerkte), De co-assistent en Moordvrouw. Zijn stem leende hij aan Monster’s & Co, Stuart Little en de Hamsters van de bekende kruidenierszaak. Kasper drumde jarenlang bij Acda en de Munnik (1997-2001) en nam zelf verschillende solo cd’s op waarvoor hij in 2005 de Zilveren Harp ontving. Ook toerde hij met zijn band langs Belgische festivals en deed in Vlaanderen mee aan de literaire theatertour Koningsblauw. Kasper schreef twee romans (Het wonderlijke leven van Jackie Fontanel in 2012 en Karakters in 2014) die beide een cabaretvoorstelling werden.

Foto's

Contactpersoon

Voor interviews, beeldmateriaal, perskaarten of meer informatie graag contact opnemen met: