10 november 2015Kommil Foo speelt try-outs van Schoft

Nederlandse tournee t/m 13 mei 2016.

De bevlogen broers Mich en Raf Walschaerts brengen opnieuw virtuoos theater met hun nieuwe voorstelling Schoft. Het succesvolle Vlaamse cabaretduo gaat vanaf november op tournee door Nederland; de première vindt plaats op 19 februari 2016 in de Kleine Komedie Amsterdam.

Kommil Foo is de winnaar van de Dirk Witte Prijs 2015, de landelijke kleinkunstoeuvreprijs. Uit het juryrapport: “In hun teksten kunnen de heren een hele wereld oproepen in een paar zinnen. Muziek en tekst passen als een handschoen. Zij schrijven en componeren samen originele liedjes, die zowel kunnen ontroeren als op de lachspieren werken, maar die vooral verrassen. Zang, piano, viool, gitaar, het gaat allemaal naadloos in elkaar over.”

Het vorige programma Breken (2012) kreeg unaniem vier sterren van de Nederlandse pers en werd genomineerd voor de Poelifinario: “Ze vertalen de pijn van verbroken liefde naar prachtige poëzie, sterke toneelbeelden en meeslepende muziek. Zoals altijd ligt de lach continu op de loer, maar die overstemt het drama nooit”, aldus de VSCD-jury.

Contactpersoon

Voor interviews, beeldmateriaal, perskaarten of meer informatie graag contact opnemen met: