23 november 2017Kommil Foo opnieuw in NL met Schoft ★★★★★ (reprise)

De muzikale broers uit België spelen hun veelgeprezen cabaretvoorstelling Schoft in de Nederlandse theaters van 6 januari tot en met 26 mei 2018.

"Kommil Foo biedt erudiete kleinkunst die troost biedt, maar ook aan het lachen maakt. Het samengaan van poëtische beelden, muziek en interactie tussen de broers is van grote klasse."
-VSCD jury

Raf en Mich Walschaerts spelen opnieuw hun voorstelling Schoft in de Nederlandse theaters. Het programma werd genomineerd voor de Poelifinario, kreeg vijf sterren van dagblad De Standaard ('recht naar het hart') en de NRC omschreef het als 'een toonbeeld van theatrale balanceerkunst'. Het muziekalbum van de voorstelling, getiteld Liefde zonder meer, werd zelfs door Frits Spits uitgeroepen tot beste Nederlandstalige album van 2017! Klik hier voor de speellijst.


Het is het leven zelf dat een klein geniepig schoftje is... het slaat, het zalft, het schuurt en het ergst van al: eindigt. Het blijft de broers Walschaerts voorstelling na voorstelling inspireren: de mens die met moeite recht blijft. Maar struikelt. Die telkens de moed vindt om weer op te staan. Om dan weer te struikelen. Dat dat dan troostend is. En om te lachen, dat zeker!

CREDITS
Regie: Ineke Nijssen en Walter Janssens
Productie: Caroline Lanoye
Technische leiding: Koen Bellens
Decor: Kris van Oudenhove


Contactpersoon

Voor interviews, beeldmateriaal, perskaarten of meer informatie graag contact opnemen met: