24 januari 2015Hekwerk artiesten op Paaspop 2015

Op de nieuwe editie van Paaspop zijn naast The Kik, Joris Voorn en Anouk ook optredens te zien van cabaretiers Bas Hoeflaak & Peter Van de Witte (Droog Brood), Henry van Loon en Remko Vrijdag & Martine Sandifort.

Het driedaagse evenement in Schijndel vindt plaats van 3 t/m 5 april. Voor meer informatie en kaarten kijk op www.paaspop.nl.

De cabaretiers staan dit seizoen allen met een nieuwe programma in de theaters. De nieuwe voorstelling van het droogkomisch duo Droog Brood, Kissy Kissy, gaat in première op 30 januari in de Kleine Komedie. Over Sluimer, de derde voorstelling van acteur, stand-up comedian en cabaretier Henry van Loon, schreef Het Parool: ‘Met zijn gouden mimiek en perfecte timing kan hij bijna elke situatie oproepen (…) Af en toe gooit Van Loon er een snoeiharde, totaal willekeurige grap tegenaan. Ben je weer helemaal wakker ****
Alleskunners Remko Vrijdag en Martine Sandifort gingen in december met Löyly in première. Theaterkrant beloonde dit ‘anderhalf uur durend bombardement op de lachspieren’ met het maximaal aantal haalbare sterren.

Contactpersoon

Voor interviews, beeldmateriaal, perskaarten of meer informatie graag contact opnemen met: