22 maart 2018De Formule 1 Show: kaartverkoop 3 april

Voor de tweede serie shows van 1 mei t/m 23 november 2018 start de kaartverkoop op 3 april.

Op 25 maart barst het 69e Formule 1 seizoen los. De hoogste tijd om je onder te dompelen in de hoogste klasse van de autosport! Olav Mol en Jack Plooij stonden in februari en maart al voor uitverkochte zalen. Gedurende het race seizoen reizen de mannen terug naar Nederland om in 16 theaters opnieuw over hun passie te vertellen. De kaartverkoop voor de shows van 1 mei t/m 23 november 2018 start op 3 april. Klik hier voor de speellijst.

Formule 1 is in populariteit de snelst groeiende sport van Nederland geworden. En dat mede dankzij Max Verstappen die in 2016 als eerste Nederlander een Grand Prix won.  Olav Mol (55) geeft al sinds 1991 commentaar bij de GP's voor NOS, RTL, SBS, Sport 1 en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Verslaggever Jack Plooij (56) verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs. Nu staan ze voor het eerst in het theater om hun passie te delen. "We trakteren niet alleen op details uit de wereld van Formule 1, maar ook op anekdotes zoals het eerste interview met Michael Schumacher en de geheimen van de rijders” aldus de mannen.

Guts Tickets
De kaartverkoop voor deze tournee verloopt grotendeels via Guts Tickets, om doorverkoop en woekerprijzen zoveel mogelijk te voorkomen. Het publiek vindt de juiste verkooplink op de voorstellingspagina van het theater. Bij de volgende theaters vindt de verkoop plaats via de eigen kassa: Schouwburg Tilburg, Goudse Schouwburg, De Harmonie Leeuwarden, De Nieuwe Kolk Assen en Zaantheater Zaandam.

Contactpersoon

Voor interviews, beeldmateriaal, perskaarten of meer informatie graag contact opnemen met: