7 april 2015Club Misfit van Stephanie Louwrier

Previews zondag 12 apr Berlage Huiskamerfestival & di 14 apr BIES (uitverkocht) try-outs vrijdag 29 & zaterdag 30 mei Theater Bellevue.

Theatermaker Stephanie Louwrier neemt je tijdens Club Misfit mee in haar eigenwijze fascinatie voor misfits, ofwel buitenbeentjes. “Ik voel me een misfit, omdat ik niet in één hokje geplaatst kan en wil worden. Maar wie kan dat wel, zijn we misschien niet allemaal misfits?” In een wervelende, muzikale show neemt Stephanie het publiek in stroomversnelling mee in de onvoorspelbare wereld van de dwalers.

Na een succesvolle try-out in januari in de Lieve Vrouw in Amersfoort, is dit voorjaar de beurt aan Theater Bellevue in Amsterdam. Op 29 en 30 mei worden de try-outs muzikaal ondersteund door een live band. Op 12 en 14 april geeft Stephanie previews tijdens het Berlage Huiskamerfestival in Amsterdam en BIES in Bellevue, samen met gitarist Norman Kapoyos. Voor meer informatie over het festival kijk op www.berlagefestival.nl.

Met: Stephanie Louwrier en Norman Kapoyos, begeleiding Mark Colijn, band: Norman Kapoyos, Rik Kraak, Eric Spring in 't Veld, Peter Hendriks, Eva Colijn-Stap, Abke Bruins en Sheila Van de Weerd. 

Stephanie over Club Misfit tijdens Gluren bij de Buren (vanaf 0.56 seconden).

Biografie Stephanie Louwrier

Stephanie Louwrier (Amersfoort, 1986) stond op de Parade 2014 met de feministische one-woman-show Who Run The World. “Een ongekend charisma en theatertalent” schreef de Theaterkrant en beloonde de show met vier sterren. Al in 2010 werd haar afstudeersolo Pauvre Lola (2010) genomineerd voor zowel de Kemna Award als de Parade Parel: “’n Beest op het podium; Stephanie Louwrier verovert festival Parade” kopte het Algemeen Dagblad. In 2012 en 2013 speelde Stephanie Pauvre Lola in de theaters in combinatie met haar tweede solo Amazing Grace. Ook presenteerde programma’s voor BNN en was zij te zien in diverse televisieseries. Sinds 2011 is Stephanie aangesloten bij Hekwerk Theaterproducties.

Contactpersoon

Voor interviews, beeldmateriaal, perskaarten of meer informatie graag contact opnemen met: