28 december 2015Annulering voorstellingen Youp van ’t Hek

januari / februari 2016

Afgelopen week heeft Youp van 't Hek een zware operatie moeten ondergaan waarbij een aantal bypasses is aangebracht. Het herstel zal tenminste enige maanden duren. Daarom zijn we genoodzaakt nu al de voorstellingen van Licht in januari en februari 2016 te annuleren. Op dit moment is nog niet bekend of en wanneer deze voorstellingen ingehaald kunnen worden. Kaartkopers kunnen voor meer informatie terecht bij het desbetreffende theater en indien gewenst de kaarten retourneren.

Het impresariaat hoop op een voorspoedig herstel, maar het is nog te vroeg om uitspraken te doen over de geplande voorstellingen van maart tot en met juni 2016. Voor actuele berichtgeving raadpleeg www.hekwerk.nl.

De cabaretier moest eerder zijn voorstellingen in december Papendrecht en Middelburg afbreken omdat hij onwel werd. Naar de oorzaak van deze klachten is de afgelopen weken intensief medisch onderzoek gedaan. Omtrent de gezondheid van Youp van ’t Hek worden geen verdere mededelingen verstrekt of interviews gegeven.

Contactpersoon

Voor interviews, beeldmateriaal, perskaarten of meer informatie graag contact opnemen met: