Werk van Casper Faassen in tijdelijke pop-up Kahmann Gallery

Kahmann Gallery staat bekend om hun exposities van de beste fotografen uit het afgelopen decennium. Om haar tienjarige bestaan te vieren opent de exclusieve fotogalerie vandaag een inspirerende pop-up in het Amsterdamse Conservatorium Hotel.

Tijdelijke overzichtsexpositie
Kahmann Gallery (dit jaar vertegenwoordigd op Fotofestival Unseen en PAN Amsterdam) bestaat tien jaar en dat wordt terecht gevierd met een inspirerende pop-up store in het Amsterdamse Conservatorium Hotel. Van 19 december tot 1 februari toont de tijdelijke overzichtsexpositie van de galerie een verzameling werken van de beste fotografen uit het afgelopen decennium. Tevens zijn er een aantal highlights uit de collectie van Kahmann Gallery te bewonderen, met onder andere het werk van Albert Watson, Rutger ten Broeke, Barry Kornbluh, Casper Faassen, Schilte & Portielje, Sanne Sannes en vele anderen.

Kahmann Gallery Pop-up Conservatorium Hotel
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 13:00 -18:00 + op afspraak
www.kahmanngallery.com

Kahmann Gallery Amsterdam
Kahmann is de belichaming van alles wat fotografie is. De galerie werd opgericht met een focus op Nederlandse vintage fotografie, maar heeft zich in de laatste jaren uitgebreid met werk van internationale en eigentijdse fotografen. Kahmann Gallery heeft zich geprofileerd als de specialist in de verkoop van unieke fotografie die geschiedenis heeft geschreven of die dit zal doen in de toekomst.

Casper Faassen
Faassen, geboren in 1975 in Leidschendam, groeide op in Leiden. Hier ontwikkelde hij zijn liefde en passie voor tekenen, schilderen en kunst. Uiteraard geïnspireerd door voorgangers als Dou, Rembrandt en Steen. Niet wetend hoe hij zijn kunst, talent en passie moest exploiteren, ging Faassen voor een business studie en niet een kunststudie. Na zijn studie in San Diego keerde hij terug naar Amsterdam waar hij zijn studie afrondde en zijn schilderkunsten verbeterde. In 2007 sleepten Faassen de award ‘Talent van het Jaar’ binnen tijdens de verkiezing ‘Kunstenaar van het Jaar’.

De pop-up in het Amsterdamse Conservatorium Hotel, van Baerlestraat 27 Amsterdam

Meer nieuws