Vervangende voorstelling Youp van 't Hek

2 december 2014

Zo'n duizend bezoekers hadden kaartjes voor de afgelaste oudejaarsvoorstelling van Youp van ’t Hek van afgelopen vrijdag in De Kleine Komedie. Er was toen nog niet duidelijk of er een vervangende voorstelling kon worden gespeeld. Inmiddels is het helaas onmogelijk gebleken om de oudejaarsvoorstelling nog voor de TV uitzending te kunnen inhalen. Youp van ’t Hek wil echter graag alsnog voor u komen spelen en u daarom uitnodigen voor zijn nieuwe (nog te maken) voorstelling.

Normaliter speelt Youp zijn reguliere theatershows in Koninklijk Theater Carré, maar voor de bezoekers die reeds kaarten hadden gekocht voor de oudejaarsconference maakt hij graag een uitzondering. Youp komt speciaal in januari 2016 in De Kleine Komedie zijn nieuwe voorstelling spelen.

Als u reeds kaarten had gekocht dan heeft u in de e-mail van De Kleine Komedie meer informatie kunnen vinden. Mocht u desondanks nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met De Kleine Komedie via telefoonnummer 020-6240534 of per email op kassa@dekleinekomedie.nl