TV-uitzending Ronald Goedemondt za 19 mei


Op zaterdag 19 mei 2018 wordt de voorstelling Geen sprake van door BNNVARA om 20:30 uur op NPO1 uitgezonden. Ronald Goedemondt speelde zijn zesde programma in 2016 en 2017 voor uitverkochte zalen.

★★★★★
Goedemondt laat het publiek onbedaarlijk hard en lang lachen. Dat speelt geen andere Nederlandse komiek op dit moment klaar.
de Volkskrant 

Zo grappig dat het zeer doet

Recensent Henk van Gelder buigt zich in de VARAgids van 15 mei over de vraag wat Goedemondt zo'n goede cabaretier maakt.
"Aardappelschijfjes, dat zijn van die ellendige etenswaren die steeds weer aan elkaar blijven plakken. En het zijn juist altijd dikke mensen die in verkleinwoordjes over vette snacks praten. Ronald Goedemondt is iemand die zich aan dat soort aangelegenheden mateloos kan ergeren. Maar is dat leuk?
Ja, dat is onbedaarlijk leuk.
Zo leuk dat het voor recensenten zo goed als onmogelijk is duidelijk te maken wat er zo leuk aan is. In een wirwar van onvoorspelbare wendingen en met een grenzeloos gevoel voor gekte trekt hij zijn publiek mee in een anderhalf uur durende tirade die niet valt na te vertellen. Een arme recensent (zoals ik) verlaat de zaal dan in totale verwarring –want wat is hier in hemelsnaam gebeurd? En hoe wist Goedemondt in vredesnaam van het ene op het andere onderwerp te komen? Soms door een raar zinnetje waarmee hij een logische overgang leek te maken. Zoals: ‘Ik stond laatst af te dingen in de Action.’ Of: ‘Ik heb laatst m’n horoscoop laten trekken. En nou ben ik ervan af.’

Lees het hele artikel in de nieuwste VARAgids of op Blendle.