Stephanie Louwrier & Henry van Loon op de Parade

Alex Klaasen en Henry van Loon - Neuken is voor meisjes

"Alex Klaasen en Henry van Loon brengen met hun band H.E.A.R.(Henry en Alex Rock) oude en nieuwe nummers uit hun repertoire ten gehore, waaronder hun internationale megahit 'Neuken is voor meisjes'."

De band H.E.A.R.(Henry en Alex Rock) is al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse popscene. Samen met vaste muzikanten en songwriters Jan en Keez Groenteman scoorden ze hit na hit, zoals Leven in de zon, Deep-fried Parrot Love en natuurlijk de internationale nummer 1-hit Neuken is voor meisjes. Na drie Best Of cd’s en daarna een album met daarop een selectie van de beste nummers hiervan staan ze dit jaar eindelijk op de Parade met een Best of the Best of the Best of concert. Superlive.

Den Haag 9 t/m 12 juli
Utrecht 17 t/m 20 juli
Amsterdam 15 t/m 20 augustus

www.deparade.nl

Met Alex Klaasen, Henry van Loon, Jan Groenteman en Keez Groenteman

Stephanie Louwrier & band - Club Misfit

"Wervelende muzikale show over buitenbeentjes"

Voor het vijfde jaar op rij een wervelend optreden van Stephanie Louwrier, bekend van haar paradehits: Pauvre Lola, Amazing Grace, Tango Fight Show en Who Run The World. In haar nieuwe muzikale show Club Misfit neemt deze rebelse Paradekoningin je mee in de wereld van de buitenbeentjes. “Ik voel me een misfit, omdat ik niet in één hokje geplaatst kan en wil worden. Maar wie kan dat wel? Zijn we niet allemaal misfits?” Stephanie zingt en vertelt in hoog tempo over haar absurde hersenspinsels onder begeleiding van een live band.

Rotterdam 22 t/m 25 juni
Utrecht 22 t/m 26 juli
Amsterdam 14 t/m 18 augustus

www.deparade.nl

Met Stephanie Louwrier, Norman Kapoyos, Peter Hendriksen, Rik Kraak en Eric Spring in ’t Veld. Begeleiding: Mark Colijn

Meer nieuws