Stem op Dokter Corrie voor de Gouden Stuiver 2015

21 september 2015

De stembussen van de Gouden Televizier zijn geopend. Wint Dokter Corrie de Gouden Stuiver 2015? De Gouden Stuiver is onderdeel van de Televizier-ring verkiezing en wordt uitgereikt aan het beste jeugdprogramma van het jaar. Het programma met de meeste stemmen wint de prijs, dus: hoe meer stemmen, hoe meer kans Dokter Corrie maakt. Stem mee op Televizier.nl.

Het Nederlandse publiek kan de komende weken weer stemmen op zijn favoriete (jeugd)programma, presentator of presentatrice tijdens de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2015. Bijzonder is dat het Nederlandse publiek meer invloed heeft gehad op de selectielijst dan ooit tevoren. Dit jaar is de helft van de 40 uitverkoren programma's gekozen door stemmers op de kwalificatierondes. De overige 20 programma's zijn geselecteerd door de kundige redactie van Televizier.

In het programma Dokter Corrie hilarisch vertolkt door Martine Sandifort, praat de Dokter met allerlei bekende Nederlanders over hoe zij de puberteit hebben ervaren. Te zien op NPO Zapp. Kijk voor meer op: www.schooltv.nl