Stage vacature!

18 januari 2018

Hekwerk Theaterproducties is verantwoordelijk voor de voorstellingen en het management van onder anderen Youp van ’t Hek, Jochem Myjer en Ronald Goedemondt. Het informele team bestaat uit acht personen en houdt zich bezig met de zakelijke/artistieke/persoonlijke begeleiding van artiesten, de verkoop en productie van voorstellingen en alle hiermee samenhangende pr & marketing activiteiten.

Wij zoeken een zelfstandige stagiair/collega die het kantoor van februari tot en met juni ondersteunt bij secretariële en administratieve werkzaamheden. De stage is beschikbaar voor ongeveer drie dagen per week op een bijzondere locatie in de Pijp in Amsterdam (Oranjekerk). We bieden een maandelijkse vergoeding van €1.000 (op basis van fulltime), een heerlijke gezamenlijke lunch en natuurlijk vrijkaarten voor de allerleukste cabaretvoorstellingen!

Profiel:
een (bijna afgeronde) opleiding op HBO of WO niveau

affiniteit met de theaterbranche
goede communicatieve vaardigheden
accuraat
kritische denker & doener
woonplaats (omgeving van) Amsterdam

Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met ons kantoor op werkdagen tussen 10u en 1730u via (020) 623 15 55. Motivatiebrief en CV graag mailen naar pauline@hekwerk.nl.