Ronald spreekt dierenstem in voor film Nino

1 oktober 2014

De cabaretiers Ronald Goedemondt, Brigitte Kaandorp, Martin van Waardenberg en Marc-Marie Huijbregts verlenen hun stem aan de film Het leven volgens Nino, geregisseerd door Simone van Dusseldorp, waarin zij een konijn, paard, hond en motvlinder zijn. In de film staat de vriendschap centraal tussen Nino en zijn konijn Bobby. Het leven volgens Nino is de openingsfilm van Cinekid op 11 oktober en draait vanaf 15 oktober in de bioscopen.

Stemacteurs
Ronald Goedemondt spreekt de hoofdstem in van het pratende konijn Bobby. Brigitte Kaandorp vertolkt de rol van het politiepaard en Martin van Waardenberg is de stem van de hond. Tenslotte is Marc-Marie Huijbregts in de film een vlindermotje. De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Rohan Timmermans, Arend Bouwmeester, Koen de Graeve (Loft) en Rifka Lodeizen (Tony 10).

Synopsis
Het leven lacht de 8-jarige Nino toe totdat zijn moeder plots wegvalt. Vanaf dan gaat Nino totaal zijn eigen gang: hij gaat niet meer naar school, eet chips als ontbijt en slaapt in een tentje in de tuin. Dit lijkt even leuk, maar zijn vader doet steeds vreemder en zijn broer is ‘s nachts op pad. Als Nino ontdekt dat hij met dieren kan praten, probeert hij samen met zijn beste vriend, het grappige en slimme konijn Bobby, het gezin weer bijeen te brengen.

Kijk voor de trailer op Youtube.