Poelifinario nominaties Jochem Myjer en Veldhuis & Kemper

Jochem Myjer en Veldhuis & Kemper zijn met hun nieuwste voorstellingen genomineerd voor de Poelifinario 2018! 

De VSCD-Cabaretjury maakte op donderdag 14 juni de genomineerden bekend voor de Cabaretprijzen 2018. Jochem Myjer is genomineerd in de categorie Entertainment en Veldhuis & Kemper in de categorie Engagement.De prijsuitreiking vindt plaats op 1 oktober.

Klik hier voor het persbericht met alle nominaties. Beide voorstellingen zijn nog een seizoen lang in het theater te zien.

Uit de juryrapporten:
“In zijn zesde voorstelling is Jochem Myjer als altijd energiek, maar de drukte in zijn hoofd uit zich niet alleen in zijn enorme repertoire aan ijzersterke imitaties. Zijn oprechtheid klinkt door in persoonlijke, gevoelige liedjes en ontroerende verhalen die vol overgave worden verteld. De thematiek is geschoeid op zijn hartstochtelijke liefde voor de natuur, en dan met name voor zijn inspiratiebron Texel. De voorstelling, technisch zeer hoogstaand, is tot in de puntjes doordacht en uitgevoerd, ademt inhoudelijk entertainment en staat bol van de aanstekelijke positiviteit.”

Foto Anne Reitsma

“Meer dan ooit, misschien zelfs wel voor het eerst, staan Remco Veldhuis en Richard Kemper als zichzelf op het podium. Kwetsbaar in een eerlijke zoektocht naar elkaar, naar zichzelf. Na een jaar pauze confronteren ze elkaar met hun onvolkomenheden – soms oog in oog, soms in harmonie met zeer fraaie liedjes. De voorstelling staat bol van de omhelzingen en de ongemakkelijkheid, de wederzijdse liefde en het onbegrip. Het zeer goed geregisseerde programma zorgt voor een prettig soort wrijving die het beste in het duo naar boven haalt.”

Foto Bob Bronshoff