Pieter Derks speelt extra voorstelling in Utrecht

4 november 2014

Vanwege de grote belangstelling speelt Pieter Derks op vrijdag 20 februari 2015 zijn programma Zo Goed Als Nieuw een tweede keer in Stadsschouwburg Utrecht.

De voorstelling op 4 februari was al snel uitverkocht. Zo Goed Als Nieuw gaat op 12 januari 2015 in première in de Kleine Komedie en is tot en met 5 juni in het land te zien. Derks startte in september met try-outs.

“Razendsnel actualiteitencabaret” schreef NRC Handelsblad over zijn vorige voorstelling Van Nature. Niet zo wonderlijk dus dat hij in 2013 ook maar meteen zijn eerste oudejaarsconference maakte. In zijn zesde theatervoorstelling hanteert Derks diezelfde stijl, die inmiddels zijn handelsmerk begint te worden: vriendelijk van toon, maar vol scherpe grappen en confronterende vragen. Altijd fris commentaar op het laatste nieuws van de dag. Maar ook, als verrassing voor wie hem alleen als huiscabaretier van De Wereld Draait Door kent, met mooie liedjes en fantasierijke verhalen. Het komt allemaal langs in een vlot en vrolijk tempo – en elke avond zo goed als nieuw.

Bekijk de volledige speellijst op hekwerk.nl/agenda of op www.pieterderks.nl