Martine Sandifort minst verdacht in Wie is de Mol?

12 februari 2015

Cabaretière en actrice Martine Sandifort is nog steeds te zien als kandidaat in seizoen 15 van Wie is de Mol?. Maar bijna niemand denkt dat 'Dokter Corrie' ook echt de Mol is. Martine is onder andere bekend van haar rubriek Dokter Corrie in het Schooltv-weekjournaal. En van haar cabaretprogramma Löyly wat ze samen maakt met Remko Vrijdag.

In het Wie is de Mol? werken kandidaten samen om geld te verdienen voor een geldpot. Eén van hen is de Mol en diegene probeert het spel in het geheim te saboteren. Degene die erachter komt wie de Mol is, wint het spel.

Op de site van Wie is de Mol? konden kijkers voorafgaand aan het programma aangeven wie zij denken dat de Mol is. Martine bleek samen met Viktor Brand het minst verdacht. Zij kregen allebei slechts 7 procent van de stemmen. Pieter Derks werd het meest verdacht. 20 procent van de kijkers dacht dat hij de Mol zou zijn, maar Pieter kreeg een rood scherm te zien. Dat betekent dat hij de test over de Mol het slechtst gemaakt had. Hij moest daarom na de eerste aflevering al naar huis en is dus niet de Mol.

Wie is de Mol? Elke donderdagavond om 20:30 uur op NPO 1.
Löyly Tot eind mei in de theaters, bekijk de speellijst hier.