Martine Sandifort kandidaat 'Wie is de Mol?'

12 november 2014

Zondagavond is de negende kandidaat van Wie is de Mol? 2015 onthuld. Het gaat om Martine Sandifort. Met Martine is er nog maar één naam niet bekend van het aanstaande seizoen van Wie is de Mol?. Het vijftiende seizoen van Wie is de Mol? vindt plaats in Sri Lanka en de laatste kandidaat wordt naar verwachting komende week ook onthuld. 

Martine Sandifort is regelmatig te zien in Koefnoen, Klokhuis en ze spreekt veel commercials in. In 2011 speelde Martine psychiater in het VARA-programma Dr. Ellen. In 2012-2013 toerde ze samen met Remko Vrijdag langs de Nederlandse theaters met hun programma Hulphond. Eind 2014 volgt hun nieuwe programma Löyly. Vanaf 2013 presenteert ze de Schooltv-weekjournaal-rubriek Dokter Corrie.

Eerder maakte cabaretier Pieter Derks al bekend mee te doen aan het populaire programma. De andere kandidaten die tot nu toe bekend zijn gemaakt, zijn Chris Zegers, Evelien Bosch, Carolina Dijkhuizen, Rik van de Westelaken, Marlijn Weerdenburg, Viktor Brand en Ajouad El Miloudi.

avrotros.nl/wieisdemol