Laatste kaarten voor Veldhuis & Kemper in 2017

11 december 2017

Veldhuis & Kemper spelen hun nieuwste voorstelling dit jaar tot en met 20 december. Voor de voorstellingen op 12 dec in Amstelveen, 16 dec in Meppel en 20 dec in Deventer zijn nog enkele kaarten te koop. In het nieuwe jaar treden de mannen vanaf 9 januari weer op.

Veldhuis & Kemper schuimden de afgelopen jaren de Nederlandse theaters af met maar liefst acht voorstellingen. Logisch dus dat ze het na 15 jaar tijd vonden voor een verfrissende pauze. Even los van elkaar. Nou ja even, pas een dik jaar later staken ze de koppen weer bij elkaar voor een nieuw programma. Onderwerpen genoeg zou je zeggen want de wereld staat in brand. 

Maar zoals altijd als ze elkaar even niet hebben gezien gingen ze eerst bijpraten. En nog meer bijpraten. En nog meer… En voor ze het wisten was dat bijpraten de basis voor hun negende programma ‘Geloof ons nou maar’. Zonder twijfel de meest persoonlijke voorstelling die ze tot nu toe maakten. Confronterend, heel grappig en verrassend ontroerend… Geloof ons nou maar.

Foto Bob Bronshoff