Kasper van Kooten in première met Bonte Avond

Kasper van Kooten staat dit seizoen in het theater met zijn nieuwe cabaretprogramma Bonte Avond. Een voorstelling in Kaspers kenmerkende stijl van verhalend, fysiek en muzikaal cabaret. Bonte Avond is in het hele land te zien t/m 27 mei 2016 en gaat deze week in première in De Kleine Komedie. 

De Bonte Avond

De Bonte Avond, wie maakte hem niet mee? Kasper was met vijf vriendjes de Dolly Dots, op knakkende naaldhakken en in schurende visnetpanty’s. Ze waren twaalf. De andere vijf hebben na dat hoogtepunt nooit meer opgetreden, maar Kasper nog iedere avond. Waarom toch? Wie wil hij nog steeds een keer zijn: zichzelf, eindelijk? In zijn eerlijkste Bonte Avond ooit geeft Van Kooten een bijzondere inkijk, dansend en zingend op muziek van de jaren tachtig naar nu. Dat werkt op de lachspieren én traanzakjes. Hij staat nu 12,5 jaar in theater en heeft nog 12,5 jaar te gaan, tot zijn dochter haar Bonte Avond zal hebben en hij met een gerust hart kan stoppen. Of moét stoppen, van haar.

Kasper heeft een premièreweek van 25 t/m 28 nov 2015 in De Kleine Komedie, de complete speellijst kun je op deze pagina vinden.

Meer nieuws