Hekwerk artiesten op Paaspop 2015

Op de nieuwe editie van Paaspop zijn naast o.a. The Kik, Joris Voorn en Anouk ook optredens te zien van cabaretiers Bas Hoeflaak & Peter Van de Witte (Droog Brood), Henry van Loon en Remko Vrijdag & Martine Sandifort.

Het driedaagse evenement in Schijndel vindt plaats van 3 t/m 5 april. Voor meer informatie en kaarten kijk op www.paaspop.nl.

Droog Brood
Zondag / 13:30 - 14:30 / Theater

Droog brood eten veroorzaakt een droge bek en buikpijn. In het theater veroorzaakt Droog Brood ook een droge bek en buikpijn, maar dan van het lachen. Want dit fantastische duo behoort tot de absolute cabarettop in Nederland. Sinds ze in 2000 het Amsterdams Kleinkunst Festival wonnen, hebben Bas Hoeflaak (ook bekend van de TV-serie Sluipschutters) en Peter van de Witte zes shows vol absurde, pijnlijke, eerlijke maar vooral hilarische sketches en scènes gemaakt en alle theaters helemaal plat gespeeld. Tijd om die haringen uit de tent op Paaspop te lachen. Droog Brood: eet smakelijk! van hoog niveau.

Vrijdag & Sandifort
Zondag / 15:00 - 16:00 / Theater

Remko Vrijdag ken je als een van de drie Vliegende Panters. Martine Sandifort is onder meer bekend als pubersekscoach Dokter Corrie en Wie Is De Mol. Laat die twee cabaretgiganten samenwerken en het kan niet anders dan een gouden duo worden. Met hun eerste programma “Hulphond” kregen ze dan ook lovende kritieken, kwamen ze op TV en stonden ze op Lowlands. Met hun nieuwe show Löyly, bomvol muzikale grappen en hilarische sketches, krijgen ze vijf sterren recensies en staan ze op Paaspop. Need we say more?

Henry van Loon
Zondag / 16:30 - 17:15 / Theater

Hij kreeg landelijke bekendheid met zijn YouTubehit “De Wereld Draait Door in drie minuten”, maar was ver daarvoor al favoriet onder de cabaretliefhebbers. Henry van Loon viel al snel op bij Comedytrain met zijn gortdroge, lekker absurde humor. Inmiddels zijn New Kids Steffen en Flip ook fan, want Henry speelde in Nitro, Turbo en zelfs een van de hoofdrollen in Bro’s Before Ho’s. Maar de echte Henry zie je op de theaterplanken met zijn briljante bizarre grappen.

Kijk voor alle informatie en kaarten op www.paaspop.nl.