Afscheid Droog Brood

29 februari 2016

Afscheid van een briljant en hilarisch cabaretduo

Zestien jaar en acht voorstellingen lang hebben Peter van de Witte en Bas Hoeflaak samen op de planken gestaan als het duo Droog Brood. Winnaars van het Amsterdams Kleinkunst Festival en genomineerden voor de Neerlands Hoop en de Poelifinario: Droog Brood is een begrip in cabaretland met hun unieke, bizarre gevoel voor humor. Dat vindt ook de pers: “Hoog droogkomisch niveau” schreef het NRC over hun laatste voorstelling “Kissy Kissy”. En: “Slowmotion slapstick van wereldniveau”, aldus de Volkskrant.

De heren zijn inmiddels vader geworden en hebben ook afzonderlijk meer dan genoeg te doen in zowel de theater- als de televisiewereld. Ze hebben daarom besloten niet meer op theatertournee te gaan.

Allerlaatste voorstellingen 1 en 2 maart 2016

Velen zullen de briljante voorstellingen van Droog Brood gaan missen, maar het is mogelijk om deze week nog één keer van deze, zoals ze het zelf zeggen, “lachengelen uit de humorhemel” te gaan genieten.

Op dinsdag 1 en woensdag 2 maart spelen ze hun allerlaatste voorstellingen in De Kleine Komedie in Amsterdam. Alleen voor dinsdag 1 maart zijn nog kaarten te bestellen via www.dekleinekomedie.nl of (020) 624 05 34 (tussen 16.00-19.30 u).

Bekijk de trailer van "Kissy Kissy"