Een sterrenregen voor multitalenten Vrijdag & Sandifort! Tijdens de première op 23 november speelden zij het dak van de Kleine Komedie. Voorlopig Voor Altijdis de vierde voorstelling van Vrijdag & Sandifort.  Klik hier voor de speellijst 18/19.

★★★★ | Vrijdag & Sandifort stappen voortdurend in en uit hun rol in een indrukwekkende voorstelling die geen moment verveelt. ….Indrukwekkend vakman-en-vrouwschap dat geen moment verveelt.
Volkskrant

★★★★ | Grof, maar binnen de lijntjes  ….het is hoogstaand amusement, sterk gespeeld, met perfecte timing, ongegeneerd grotesk én subtiel schrijnend.
Trouw

★★★★ | Verfrissend toneelmatig cabaret van Vrijdag en Sandifort. De voorstelling blijft voortdurend spannend om naar te kijken, omdat Vrijdag en Sandifort slim schakelen tussen typetje en privé-persoon. Prachtig tragikomisch theater over het falen van de menselijke communicatie!
NRC

★★★★ Lachen om het lijden der mensheid. Het maakt Voorlopig voor altijd tot een sterk programma, een hoogst amusante mix van flagrante overdrijving en onderkoeld understatement!
Algemeen Dagblad

Overtuigend bitterzoet huwelijk van artiestenkoppel. …Vrijdag & Sandifort beschikken over een speltechnisch vernuft waar weinig van hun collega’s aan kunnen tippen. … Graag meer van dit soort werk van deze twee vaklui!
Theaterkrant

Vrijdag & Sandifort ruziën raak als stel Wie van schurend cabaret houdt, moet absoluut bij Vrijdag en Sandifort zijn.
- Het Parool

Agenda »