Een sterrenregen voor multitalenten Vrijdag & Sandifort! Tijdens de première op 23 november speelden zij het dak van de Kleine Komedie. Voorlopig Voor Altijdis de vierde voorstelling van Vrijdag & Sandifort.  Klik hier voor de speellijst 18/19.

★★★★ | Vrijdag & Sandifort stappen voortdurend in en uit hun rol in een indrukwekkende voorstelling die geen moment verveelt. ….Indrukwekkend vakman-en-vrouwschap dat geen moment verveelt.
Volkskrant

★★★★ | Grof, maar binnen de lijntjes  ….het is hoogstaand amusement, sterk gespeeld, met perfecte timing, ongegeneerd grotesk én subtiel schrijnend.
Trouw

★★★★ | Verfrissend toneelmatig cabaret van Vrijdag en Sandifort. De voorstelling blijft voortdurend spannend om naar te kijken, omdat Vrijdag en Sandifort slim schakelen tussen typetje en privé-persoon. Prachtig tragikomisch theater over het falen van de menselijke communicatie!
NRC

★★★★ Lachen om het lijden der mensheid. Het maakt Voorlopig voor altijd tot een sterk programma, een hoogst amusante mix van flagrante overdrijving en onderkoeld understatement!
Algemeen Dagblad

★★★★ Huwelijksirritaties scherp gevangen. Vrijdag en Sandifort boeien voor de volle negentig minuten.
- Dagblad van het Noorden

Overtuigend bitterzoet huwelijk van artiestenkoppel. …Vrijdag & Sandifort beschikken over een speltechnisch vernuft waar weinig van hun collega’s aan kunnen tippen. … Graag meer van dit soort werk van deze twee vaklui!
Theaterkrant

Vrijdag & Sandifort ruziën raak als stel Wie van schurend cabaret houdt, moet absoluut bij Vrijdag en Sandifort zijn.
- Het Parool

Agenda »