NRC ★★★★  De Greatest hits van Kommil Foo doorstaan de tand des tijds ... Tussen de bedrijven door zingen ze de mooiste liedjes uit hun dertigjarig bestaan, met eigen begeleiding op gitaar, piano, viool, blokfuit en lepels. En het gaat allemaal wonderwel samen.

Telegraaf ★★★★  Het vakmanschap van Kommil Foo groeit met het klimmen der jaren alleen maar. ... Hoe is het mogelijk dat één duo al dertig jaar lang het ene muzikale pareltje na het andere afscheidt? De carrière van de Vlaamse broers Raf en Mich Walchaert bestaat welhaast uit louter hoogtepunten. Zij vieren als Kommil Foo nu hun parelen theaterhuwelijk met - hoe kan het ook anders - een nieuwe voorstelling: Oogst.

Theaterkrant  Dertig jaar liefde ... Kommil Foo bestaat 30 jaar. Voor die gelegenheid zijn de broers Raf en Mich Walschaerts hun archief ingedoken en hebben hun mooiste geestesvruchten samengesmeed tot een gloednieuwe voorstelling: Oogst. En een mooie oogst ook eens een keer.

Parool IJzersterke liedjes kenmerken het beste van Kommil Foo. ...Oogst doet precies wat de broers er vermoedelijk mee beogen: oude fans verwennen, nieuwe voor zich winnen en beide reikhalzend uit laten zien naar een volgende, níeuwe voorstelling.

© Jaap Reedijk