Theater

Sixpack (The Best Of)

Klaas brengt nog één keer de leukste en meest gestoorde typetjes, de meest hilarische sketches, de messcherpste conferences en de muzikaalste hoogstandjes van de afgelopen 12,5 jaar, zoals de human beatbox en dwarsfluitact. Voor de fans is deze show natuurlijk een vat vol herkenning. Maar mocht u geen flauw idee hebben wie Klaas is, dan is dit de kans om de schade in één avond goed te maken en kennis te maken met deze volbloed entertainer.

Breedbeeld

Klaas legt met Breedbeeld een razendsnelle combinatie op het podium van alles wat hij kan. Want zijn talenten zijn breed. Hij improviseert, zingt, danst, typeert en doet observaties van allerlei menselijke eigenaardigheden. Dit doorspekt met de nodige zelfspot geeft een Breedbeeld van Klaas! Een cabaretshow met een zeer hoog entertainment gehalte maar waar ook af en toe ruimte is voor subtiele verdieping die zorgt voor een prettige verwarring.

Schwalbe

Het programma van Klaas dat hij speelde van september 2009 tot maart 2011. Dit programma betekende voor Klaas ook een definitieve doorbraak naar de grote zalen. Ook hier waren de reacties van t publiek en de recensies lovend in: Het Parool, Telegraaf en Dagblad van 't Noorden.

Wortels

Dat was de vierde show van Klaas. Door de Vara opgenomen in 't Oude Luxor in Rotterdam en op Ned. 3  uitgezonden. Nu te koop op DVD bij bol.com . Klaas speelde dit programma door t hele land tussen 2007 en 2009. De recensies waren zeer lovend! Van de Volkskrant tot de Telegraaf!

Schaap

Schaap was de titel van de derde show van Klaas met als sub-titel de Wolf in Klaas. Oftewel Klaas probeerde in deze voorstelling zijn tanden te laten zien. Of dat hem lukte? Dan moet je zelf maar gaan kijken op Dvd. Natuurlijk ook weer veel muzikale hoogstandjes en improvisaties.

Mix

Na het overweldigende succes van Extreem! Werd dit de tweede show met nog vollere en grotere zalen! Extreem! was zijn eerste show.

Met een gedeelte van Extreem! won Klaas op het Amsterdams Kleinkunst Festival van 1999 zowel de jury als publieks prijs. Vanaf september 2000 tot en met juni 2002 tourden hij met deze avondvullende voorstelling door heel nederland.