Babi Gangbang

Na een sabbatical van een jaar waarin Henry, Alex en Jan & Keez Groenteman rond de wereld reisden om zichzelf te hervinden, is de legendarische band H.E.A.R. weer terug, en beter dan ooit. Op hun nieuwe album Babi Gangbang worden alle internationale ervaringen gebundeld tot een explosie van stijlen die zijn weerga niet kent. Denk aan een Zuid-Afrikaanse techno hit, een Duitstalige power-ballad en een Japanse jazz standard. H.E.A.R. krijgt als altijd de handjes in de lucht, de voetjes van de vloer en de zakdoeken uit de verpakking. Bereid je voor op een legendarisch concert vol kneiterknallers van nummer 1 hits dat je mee moet maken om erbij te zijn.

Klik hier voor de speellijst.

Uitgerukt

Na tientallen gouden jaren valt in 2017 het doek voor H.E.A.R. In dit afscheidsconcert met alleen maar hoogtepunten nemen ze voorlopig definitief afscheid van het sterrenbestaan op de bühne. Van classics uit de begintijd (Diarrhea Warhead I & II) en fragmenten uit de Broadway-hit H.E.A.R, H.E.A.R. tot de release van de eerste afscheidssingle Blijven/Gaan. Natuurlijk blikken ze ook vooruit naar een toekomst zonder de legendarische band. Hoe moeten de fans nu verder? Gaat Henry solo in Japan? Jaagt Alex zijn domen na als feministische orthodontist? Bereid je voor op een knallend concert met tranen van geluk én van verdriet!

Uitgerukt op Spotify

Neuken is voor meisjes

In 2015 en 2016 speelde H.E.A.R. het album Neuken is voor meisjes op het reizende theaterfestival. Klik hier voor het interview met Eva Jinek in 2015. 

Neuken is voor meisjes op Spotify

Agenda »